Szállítási feltételek

A CSOMAGOK KISZÁLLÍTÁSA

A webáruházunk által kapott megrendeléseket Magyarország területén a GLS futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00-17:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a fent megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják. A megrendelést követően a szállító cég egyeztet időpontot a megrendelővel a szállítás várható időpontjáról. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terhelhetjük.

Standard szállítási idő: 3-5 nap (a csomag feladásától számítva)

Felhívjuk kedves vevőink figyelmét, hogy az akciós időszakban megnövekedett szállítási idővel kell számolni! Türelmüket köszönjük.
Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Sérült csomag esetén, kérjük, szíveskedjen a terméket a futár előtt megvizsgálni. Amennyiben a termék is sérült, kérje jegyzőkönyv felvételét és nem vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS DÍJSZABÁSA
A belföldi szállítási díj: 1290 Ft
A csomagok szállítását Magyarország területén a GLS Hungary futárszolgálat végzi.
FELHÍVÁS A CSOMAGOK ÁTVÉTELÉVEL KAPCSOLATOSAN
Az át nem vett és így visszaszállított csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük.
Kártyás fizetés a webshopban
Webáruházunkban biztonságosan vásárolhatsz a SimplePay rendszerével.

Iratkozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj elsőként a legújabb akciókról!