STADION DRILL TOP

P18133-399
Sötétzöld / Fekete
15 990 Ft

3 féle szín

10 féle méret

Válassz egy méretet!
Mérettáblázat
db

ANYAGÖSSZETÉTEL
92% Poliészter
8% Spandex

TERMÉKLEÍRÁS kiváló szellőzés és izzadtság elvezetés, magasított nyak megoldás, 1/4-es zipzárral ellátva
TISZTÍTÁS

TISZTÍTÁS

Kérjük, hogy a termékeink tisztításakor az alábbiakra legyen különös tekintettel:

Maximális mosási hőmérséklet: 30°
Szárító használata: nem ajánlott
Fehérítő használata: tilos
Ajánlott mosási program: kímélő
Mosás és vasalás: kifordított állapotban

A poliészter anyagok sajátossága, hogy csak a legfelső felületükön képződik kosz, így azok alacsonyabb hőmérsékleten is moshatóak. Termékeink a gyártás során speciális eljárásokon - többek között hőkezelésen - esnek át, ezért kiemelten fontos a kímélő mosás. Feliratozott, valamint mintával ellátott termékeinket csak kifordított állapotban szabad a mosógépben tenni, valamint vasalni is.
GARANCIA

GARANCIA

Amennyiben nem megfelelő méretet választottál, vagy az nem nyerte el a tetszésedet, úgy lehetőséged van a vásárlástól elállni, melyet a a fogyasztó és vállalkozási közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet bíztosít számodra. Az elállásra a vásárlástól számított 14 naptári napon belül van lehetőség a termék visszaküldésével. Visszaküldési címünk: 1133 Budapest, Váci út 80. Kérjük, hogy a visszaküldésről értesítsd ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@2rule.hu e-mail címen, vagy a +36 30 174 31 72 telefonszámon.

Termékeinkre a jogszabályi előírásoknak megfelelően a vásárlás napjától számított 1 év gyártói garanciát vállalunk. A gyártói garancia gyakorlásának feltétele a termékek rendeltetésszerű használata, melybe beletartozik a tisztítási előírások betartása is.

Iratkozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és értesülj elsőként a legújabb akciókról!